Basistraining Mindfulness

Je kan kiezen voor een 8-weekse Basistraining Mindfulness (MBSR) voor 1 persoon met een wekelijkse sessie van ongeveer 1 – max. 1,5 uur.

Of je meldt je aan met 2 personen voor de 8-weekse Basistraining Mindfulness in een wekelijkse sessie van ongeveer 1,5 uur.

Klik hier voor meer informatie en kosten voor de (individuele) Basistraining Mindfulness voor 1 of 2 personen.

 

 

De 8-weekse Basistraining Mindfulness voor groepen met 8 sessies van 2,5 uur kan momenteel alleen worden ingehuurd door een eigen groep van 8-14 personen.

Ook de 4-weekse training Mindfulness en Commnunicatie wordt momenteel alleen in Company aangeboden: klik via: Training Mindfulness en Communicatie.

Praktische informatie

Inhoud van de 8-weekse Basistraining Mindfulness (MBSR):

  • Je leert in deze training via oefeningen om je aandacht te trainen op allerlei gebieden en je er bewuster van te worden hoe je in wisselende situaties functioneert.
    Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en methodes voor het beter of anders hanteren van alledaagse of specifieke problematische situaties.
  • Je krijgt verschillende “mindfulness” oefeningen (door de eigen trainster ingesproken), die je opslaat op je telefoon of je laptop en waar je thuis mee oefent en een werkboek.
  • Je oefent elke dag 30 minuten om je “aandacht” te trainen en bewuster te worden van je automatische patronen en reacties en om door het trainen van je aandacht anders, bewuster, rustiger en zinvoller om te gaan met situaties.
  • De training bestaat vooral uit veel oefeningen: thuis en ook tijdens een sessie.
    Daarnaast krijg je ook zinvolle theorie over relevante onderdelen uit boeddhisme, psychologie, neurologie en ons “stress-systeem”.
    Een mooie mix dus tussen Oost en West waar iedereen veel aan heeft voor nu en de toekomst.

Klik voor nog meer informatie over mindfulness hier.

 

“Deze training was echt een APK voor mijn hoofd en om bewuster te worden van mijn automatische patronen waarom het soms misging en hoe dit positief te veranderen”.

“Ik heb al veel trainingen gevolgd in mijn leven, maar hier heb ik echt nog steeds heel veel aan elke dag en voor de rest van mijn leven”.

Klik hier om de contactpagina in te vullen voor aanmelden of meer informatie.