Mindfulness individueel

Vergoeding voor 8-weekse “Basistraining Mindfulness” (MBSR).
Inmiddels vergoeden steeds meer ziektekostenverzekeraars een groot deel van de Basistraining Mindfulness. Ook werkgevers vergoeden vaak de gehele training vanwege de bewezen effectiviteit en omdat ik categorie 1 lid van de VMBN ben en ingeschreven sta in het Mindfulness Register als gevorderd trainer in MBSR.

Erg populair is inmiddels een 8-weekse Basistraining Mindfulness (MBSR) voor 1 persoon met een wekelijkse sessie  van ongeveer 1-max.1,5 uur.
De all-in-prijs is € 750,- voor 1 persoon (tarief incl. 21% BTW).

Of kies voor een 8-weekse Basistraining Mindfulness met twee personen in een wekelijkse sessie van ongeveer 1,5 uur ( je brengt zelf iemand mee).
De all-in-prijs voor een training met 2 personen is € 495,- p.p. (tarief incl. 21% BTW).

De wekelijkse sessie plannen we qua tijdstip samen in, duurt veel korter dan een groepssessie en er wordt meer accent gelegd op jouw / jullie specifieke problematiek.

Voor de all-in-prijs krijg je een intakegesprek van een half uur, 8 weken lang 1 – 1,5 contactuur per week, een prachtig werkboek en verschillende “Mindfulness” oefeningen ( ingesproken door mij in een studio) .

Na een persoonlijk intakegesprek over o.a. de inhoud en je motivatie om mee te doen, beslis je definitief of je de training gaat volgen.
Een los intakegesprek kost € 40,-p.p. (te betalen bij het intakegesprek). Ga je daarna de training bij mij volgen hoort het intakegesprek bij de all-in-prijs (zie hierboven).
Doe je de training bij mij voor een tweede keer dan krijg je 10% korting.

Klik hier voor meer details over de Basistraining.

Los individueel consult

Soms is het prettiger of nodig (tijdelijk) individueel begeleid te worden speciaal gericht op jouw situatie, bijvoorbeeld bij problemen met slapen, ademhaling, depressieve klachten, spanningsklachten, als je “teveel in je hoofd zit” of “niet lekker in je vel”.

Meestal is een combinatie van yoga en mindfulness erg effectief.Vaak treedt in dit soort gevallen al na een paar individuele consulten en regelmatig oefenen een hele verbetering op.In onderling overleg wordt tijdens het intake-gesprek een “behandelplan” afgesproken.Bij twijfel of yoga en / of mindfulness geschikt voor je is graag je arts of therapeut raadplegen.

Kosten: 1 persoon € 70,- per uur (€ 40,- voor een half uur) incl. 21 % BTW.
Voor 2 personen € 90,- per uur (€ 50,- voor een half uur) incl. 21 % BTW.

              

Steeds meer artsen en therapeuten verwijzen cliënten (met o.a. stressklachten) naar mij voor een individuele Mindfulnesstraining of een individueel consult omdat ik naast mindfulnesstrainer ook yogadocent ben en uit de feedback inmiddels blijkt, dat er veel goede, blijvende resultaten behaald worden.

Reacties van cursisten over de Basistraining:

”Ik heb zoveel geleerd over mezelf: dit is de beste training  die ik ooit gedaan heb in mijn leven”.

“Ik doe ‘gewone’ dagelijkse dingen nu ook met meer aandacht en hoop dit vast te kunnen houden.”

“Ik heb meer met afstand naar mijn eigen proces en mijn gedachten leren kijken en ben milder geworden naar mezelf.”

“Ik ben rustiger, anders geworden, minder kritisch naar mezelf en anderen, neem situaties zoals ze zijn en kan meer genieten.”

Klik hier om de contactpagina in te vullen voor aanmelden of meer informatie.